werkwijze

Volledig aanpasbaar design:

zelf jouw kleding ontwerpen met custom made

Creëer jouw eigen clubstijl en unieke uitstraling. Jouw eigen tenue is altijd na te bestellen en zal dus nooit uit collectie lopen. De levertijd bedraagt tussen de 6 en 8 weken en is afhankelijk van de seizoensdrukte. Custom Made houdt in dat de kleding wordt gesublimeerd. Sublimatie is een techniek waarbij de inkt van een geprinte afbeelding of tekst d.m.v. warmte en druk in de stof wordt overgebracht. Alle artikelen zijn leverbaar in een dames en heren collectie en ook verkrijgbaar in kindermaten. Een artikel in eigen ontwerp is al mogelijk vanaf 10 stuks in een mix van maten.

Logo’s: op basis van origineel AI of EPS bestand. Kleuren: op basis van PMS kleuren. Sublimatie kosten: €95,- excl. BTW (eenmalige kosten). Ontwerp kosten: gratis. Zoek je shirts of jacks in basis kleuren, waarbij geen merk als borstlogo? Kies dan voor private label sportkleding. Levertijd 10-12 werkdagen.

Collectie

Titussport levert de meest complete lijn sportkleding voor de recreatieve, competitieve en professionele sporter. 

Custom made kleding is verkrijgbaar in hardloop- en wielrenkleding. Ben je echter op zoek naar custom made kleding voor voetbal, handbal, rugby, basketbal of tennis neem dan ook contact op!

Pasmaten

Voor bepaling van de juiste maten wordt op jouw verzoek een passerie opgestuurd. De verzendkosten hiervoor worden niet in rekening gebracht. De passerie dien je binnen 2 weken na ontvangst, op eigen kosten te retourneren. Ontbrekende en/of beschadigde artikelen worden in rekening gebracht. Indien je geen gebruik wenst te maken van onze passerie kun je Titussport niet verantwoordelijk stellen voor de geproduceerde maatvoering.

Techniek

Sublimatie is een druktechniek speciaal voor het bedrukken van functionele sportkleding omdat het de poriën van het weefsel niet bedekt en de stof dus laat ademen. Het ontwerp wordt geprint met een plotter met hittegevoelige inkt op een papier dat de inkt niet absorbeert. Nadien wordt het papier gestreken op de stof van het te bedrukken kledingstuk. De inkt heeft de eigenschap om te verdampen door de hitte van de warmtepers en dringt zo in de moleculen van het polyester.
Dan wordt het speciale papier verwijderd en is het kledingstuk klaar!

De sublimatie opdruk is onuitwisbaar: de inkt heeft zich chemisch vermengd met de stof. De opdruk is niet voelbaar, weegt niets en is ademend. Er is geen kleurlimiet.