Pakketten

HARDLOOPBEGELEIDING
UITLEG & PAKKETTEN

Voor iedereen die fitter, sneller en sterker wil worden. Trainen op basis van je gevoel, hartslag en/of tempo. Door veel te variëren raakt je lichaam niet overbelast en loop je met nog meer plezier! Hardloopschema’s op maat gemaakt en hardlooptraining is er voor beginner tot wedstrijdloper en voor alle afstanden.

   Heb je nog vragen? Bel (0640077678) of mail mij!

BASIS

Title
$99.99
Intake?
Persoonlijk hardloopschema?
Trainingsproces analyse?
Team Titussport training?
Titussport T-shirt?

€45 / per maand

Start

PLUS

Title
$99.99
Intake?
Persoonlijk hardloopschema?
Trainingsdata analyse?
Team Titussport training?
Titussport T-shirt?
Coaching en feedback?
Screening kracht-core?
Uitlegvideo's oefenschema?
Bijsturen trainingsschema?
Persoonlijke begeleiding?

€75 / per maand

Start

Wat houdt een pakket in?

Benieuwd wat persoonlijk op maat gemaakte hardloopschema's inhoudt? Ik leg het je graag uit.

Pakketten zijn per kwartaal afneembaar. Meer informatie over de voorwaarden en betaling kun je hieronder bekijken.

Bekijk alle voorwaarden

Heb je nog vragen? Neem dan hier contact op. Binnen 24 uur zal ik hierop reageren!

PERSOONLIJK SCHEMA

Wekelijks wordt jouw persoonlijk hardloopschema gemaakt. Vooraf hebben we een intakegesprek om plan van aanpak n.a.v. jouw persoonlijk hardloopdoel te bespreken. Je hebt toegang tot jouw eigen schema met Final Surge. Jouw schema wordt in deze app gezet.

Daarnaast koppel je jouw sporthorloge (Garmin, Polar, Stryd of Coros) met de app, zodat jouw trainingen automatisch geupload worden in Final Surge.

Bekijk Final Surge app    

PERSOONLIJKE FEEDBACK

Via mail, WhatsApp of telefonisch geef ik feedback op jouw trainingen en gelopen tijden. Ook kun je bij mij terecht wanneer je vragen hebt. Zo word je sneller en beter!

Extra Opties

OEFENINGEN

Door kracht en core goed te trainen, zullen jouw hardloopprestaties verbeteren! Na overleg ontvang je een oefenschema inclusief instructievideo's en uitleg! Alles is erop gericht om de aandachtspunten te verbeteren. Je wordt sterker en je loop efficiëntie verbetert. Een kracht- en core oefenschema op maat kost €45,- per kwartaal. Voor Team Titussport leden (pakket Plus) is deze gratis.

€45 / per kwartaal

Start

PERSONAL TRAINING

Een personal training waarbij nadruk ligt op het verbeteren van jouw snelheid, houding en looptechniek. Je krijgt tips en adviezen mee! Wil je een PT van een Olympische trainer? Ga dan voor een uur personal training (€75,-). Team Titussport leden betalen €50,-. Locatie: Zevenaar (atletiekbaan) of anders in overleg. App of bel mij en wij maken een afspraak.

€75 / per training

Maak een afspraak

LOOPANALYSE

Wil je jouw looptechniek verbeteren? Hiermee kan ik jou helpen! Ik ga een looptechniek analyse maken (half uur) en je krijgt tips mee om deze te verbeteren. Inclusief losmaakoefening instructievideo's! Locatie (bij voorkeur atletiekbaan Zevenaar of in de Montferlandse bossen) en tijdstip is altijd in overleg.

Bekijk voorbeeld loopanalyse

€50 / per analyse

Maak een afspraak

   Heb je nog vragen? Bel (0640077678) of mail mij!

Titus helpt mij vorm te geven aan mijn ambities als amateursporter. Door het aanbrengen van structuur in de trainingen en opbouw. Maar ook rekening houdend met mogelijkheden, belastbaarheid en persoonlijke omstandigheden.

Arjan Berndsen / Pakket Zilver

Een mooi traject uitgezet naar de marathon Berlijn. Ik wilde graag eens gericht hiervoor trainen, ondanks mijn drukke werkzaamheden. Veel geleerd en heerlijk getraind, waarbij zelfs al mijn beste tijden vanaf 5 km zijn verbeterd. De gevarieerde aanpak voor de marathon maakt mij dus ook sneller op kortere afstanden. Een super bedankt aan Titus Fierkens!

Chiel ter Heerdt / Pakket Goud

Ik werd vanaf het begin enthousiast van zijn kennis, ervaring en aanpak. De ambitie bepaal jezelf, maar Titus geeft je alles wat je nodig hebt om te gaan geloven in jezelf en te vertrouwen op je lijf. Het totaalpakket aan begeleiding, coaching, training, meten en vertalen in persoonlijke adviezen maken Titus tot een ideale trainer.

Johannes Goossen / Pakket Goud

Ik vond hardlopen al leuk, maar het is eigenlijk ongekend hoeveel leuker het werd door de begeleiding van Titus. Door zijn leuke, uitdagende en goed doordachte trainingen ging ik echt met sprongen vooruit. Ik liep tijden waarvan ik nooit had gedacht ze ooit te lopen en door die vooruitgang werd het ook leuker en leuker.

Daan Boonman / Pakket Brons

Vorig jaar begonnen met trainen bij Titus. Techniektraining was het doel, zonder al te veel ambities wilde ik gewoon lekker lopen. Door het enthousiasme van Titus, zijn persoonlijke aanpak, de flexibiliteit en de mogelijkheid tot baantrainingen met Team Titussport nu inmiddels zover dat we gaan trainen voor een marathon in 2023!

Wendy Bruns / Personal Training

Sinds anderhalf jaar train ik volgens de schema's van Titus. Hele fijne begeleiding. Duidelijke schema's. Voor die tijd deed ik maar wat en merkte dat ik niet sneller werd. Nu ik dus veel gevarieerder train, zijn mijn tijden steeds sneller geworden. Volgend jaar staat de marathon van Rotterdam op de planning. Kijk nu al uit naar de hele voorbereiding om samen met de hulp Titus een mooie tijd te lopen.

Daniëlle Bragonje / Pakket Brons

Na meerdere aardige marathons gelopen te hebben leek het alsof ik mezelf niet meer kon verbeteren. Ik had behoefte aan structuur en heb samen met Titus een doel geformuleerd waar we nu, in meerdere jaren, naartoe werken. We zijn er nog niet, maar op de marathon heb ik inmiddels al 25 (!) minuten gewonnen. Nog 5 minuten eraf en het sub 3 uur doel is bereikt. Ik heb nu al heel veel zin en vertrouwen in de komende wedstrijd.

Paul van Olden / Pakket Zilver

Sinds één jaar train ik met heel veel plezier onder sportieve leiding van Titus. Met zijn persoonlijk gerichte aanpak verbreek ik keer op keer mijn PR’s zowel op de korte als lange afstanden! Met zijn humor en directe feedback zorgt hij er voor dat ik mijn sportieve horizon blijf verleggen! Wil je groeien met je hardloopprestaties en je professioneel laten coachen trek je hardloopschoenen aan en bel hem. Wie weet tot snel bij Team Titussport

Peter van Beersum / Pakket Zilver

PERSONAL training

Een personal training waarbij nadruk ligt op het verbeteren van jouw snelheid, houding, ritme en techniek (hiervoor wordt een looptechniek analyse gemaakt). Je krijgt tips en adviezen mee en je gaat naar huis met veel motivatie! Wil je eens een training van een Olympische trainer? Ga dan voor een uur personal training (€75,-). Team Titussport leden betalen €50,-. Locatie: Zevenaar (atletiekbaan), Arnhem (Sonsbeek park) of anders in overleg.

Maak een afspraak