Pakketten

HARDLOOPBEGELEIDING
UITLEG & PAKKETTEN

Voor iedereen die fitter, sneller en sterker wil worden. Trainen op basis van je gevoel, hartslag en/of tempo. Door veel te variëren raakt je lichaam niet overbelast en loop je met nog meer plezier! Begeleiding is er voor beginner tot wedstrijdloper en voor alle afstanden.

   Heb je nog vragen? Bel (0640077678) of mail titus@titussport.nl !

BRONS 

Basis

Title
$99.99
Intake?
Persoonlijk schema?
Trainingsdata analyse?
Team Titussport training?
Titussport T-shirt?

€45 / per maand

Start

ZILVER

Plus

Title
$99.99
Intake?
Persoonlijk schema?
Trainingsdata analyse?
Team Titussport training?
Titussport T-shirt?
Coaching en feedback?
Screening kracht-core?

€75 / per maand

Start

GOUD

Premium

Title
$99.99
Intake?
Persoonlijk schema?
Trainingsdata analyse?
Team Titussport training?
Titussport T-shirt?
Coaching en feedback?
Screening kracht-core?
Schema kracht-core?
Personal training (4 x p/jr)?
Lichaamsanalyse (meting)?

€125 / per maand

Start

   Heb je nog vragen? Bel (0640077678) of mail titus@titussport.nl !

WAT HOUDT EEN PAKKET IN?

Benieuwd wat de persoonlijke schema’s, trainingen en feedback inhouden? Ik leg het je graag uit.

Pakketten zijn per kwartaal afneembaar. Meer informatie over de voorwaarden en betaling kun je hieronder bekijken.

Bekijk alle voorwaarden

Heb je nog vragen? Neem dan hier contact op of bel mij op 06-40077678. Binnen 24 uur na aankoop contact!

Titus helpt mij vorm te geven aan mijn ambities als amateursporter. Door het aanbrengen van structuur in de trainingen en opbouw. Maar ook rekening houdend met mogelijkheden, belastbaarheid en persoonlijke omstandigheden.

Arjan Berndsen / Pakket Zilver

Een mooi traject uitgezet naar de marathon Berlijn. Ik wilde graag eens gericht hiervoor trainen, ondanks mijn drukke werkzaamheden. Veel geleerd en heerlijk getraind, waarbij zelfs al mijn beste tijden vanaf 5 km zijn verbeterd. De gevarieerde aanpak voor de marathon maakt mij dus ook sneller op kortere afstanden. Een super bedankt aan Titus Fierkens!

Chiel ter Heerdt / Pakket Goud

Ik werd vanaf het begin enthousiast van zijn kennis, ervaring en aanpak. De ambitie bepaal jezelf, maar Titus geeft je alles wat je nodig hebt om te gaan geloven in jezelf en te vertrouwen op je lijf. Het totaalpakket aan begeleiding, coaching, training, meten en vertalen in persoonlijke adviezen maken Titus tot een ideale trainer.

Johannes Goossen / Pakket Goud

Ik vond hardlopen al leuk, maar het is eigenlijk ongekend hoeveel leuker het werd door de begeleiding van Titus. Door zijn leuke, uitdagende en goed doordachte trainingen ging ik echt met sprongen vooruit. Ik liep tijden waarvan ik nooit had gedacht ze ooit te lopen en door die vooruitgang werd het ook leuker en leuker.

Daan Boonman / Pakket Brons

Vorig jaar begonnen met trainen bij Titus. Techniektraining was het doel, zonder al te veel ambities wilde ik gewoon lekker lopen. Door het enthousiasme van Titus, zijn persoonlijke aanpak, de flexibiliteit en de mogelijkheid tot baantrainingen met Team Titussport nu inmiddels zover dat we gaan trainen voor een marathon in 2023!

Wendy Bruns / Personal Training

Sinds anderhalf jaar train ik volgens de schema's van Titus. Hele fijne begeleiding. Duidelijke schema's. Voor die tijd deed ik maar wat en merkte dat ik niet sneller werd. Nu ik dus veel gevarieerder train, zijn mijn tijden steeds sneller geworden. Volgend jaar staat de marathon van Rotterdam op de planning. Kijk nu al uit naar de hele voorbereiding om samen met de hulp Titus een mooie tijd te lopen.

Daniëlle Bragonje / Pakket Brons

Na meerdere aardige marathons gelopen te hebben leek het alsof ik mezelf niet meer kon verbeteren. Ik had behoefte aan structuur en heb samen met Titus een doel geformuleerd waar we nu, in meerdere jaren, naartoe werken. We zijn er nog niet, maar op de marathon heb ik inmiddels al 25 (!) minuten gewonnen. Nog 5 minuten eraf en het sub 3 uur doel is bereikt. Ik heb nu al heel veel zin en vertrouwen in de komende wedstrijd.

Paul van Olden / Pakket Zilver

Sinds één jaar train ik met heel veel plezier onder sportieve leiding van Titus. Met zijn persoonlijk gerichte aanpak verbreek ik keer op keer mijn PR’s zowel op de korte als lange afstanden! Met zijn humor en directe feedback zorgt hij er voor dat ik mijn sportieve horizon blijf verleggen! Wil je groeien met je hardloopprestaties en je professioneel laten coachen trek je hardloopschoenen aan en bel hem. Wie weet tot snel bij Team Titussport

Peter van Beersum / Pakket Zilver

PERSONAL training

Een personal training waarbij nadruk ligt op het verbeteren van jouw snelheid, houding, ritme en techniek (hiervoor wordt een looptechniek analyse gemaakt). Je krijgt tips en adviezen mee en je gaat naar huis met veel motivatie! Wil je eens een training van een Olympische trainer? Ga dan voor een uur personal training (€75,-). Locatie: Zevenaar (atletiekbaan), Beek (bos Montferland), Arnhem (Sonsbeek park) of anders in overleg.

Maak een afspraak