OVER TITUS FIERKENS

Coach en trainer op olympisch niveau en voormalig succesvol atleet. 

TITUS FIERKENS

Mijn naam is Titus Fierkens. Gediplomeerd hardlooptrainer en topsport coach. Actief als trainer coach op Olympisch niveau en van vele Nederlands kampioenen. Atleten van Runningteam Liemers hebben limieten behaald voor WJK, EK landenteams, EK Cross en de Olympische Spelen. Enkele bekende namen zijn Luuk Maas, Yorben Ruiter, Danaïd Prinsen, Björn Koreman, Bregje Sloot, Marcella Herzog en Frank Futselaar.
Maar ik kan ook jou begeleiden!

Meer over mij als coach

Als atleet was ik actief als 800 meter loper. Mijn beste tijd is 1.48.88 min. en ben verschillende malen Nederlands kampioen 4×800 (1984-1988-1989-1990-1991-1992) geworden. In 1992 heb ik deelgenomen aan het EK estafette in Sheffield (Engeland), waarbij ik als slotloper met Nederland als 8e eindigde.

Meer over mij als atleet

PERSONAL training

Een personal training waarbij nadruk ligt op het verbeteren van jouw snelheid, houding, ritme en techniek (hiervoor wordt een looptechniek analyse gemaakt). Je krijgt tips en adviezen mee en je gaat naar huis met veel motivatie! Wil je eens een training van een Olympische trainer? Ga dan voor een uur personal training (€75,-). Locatie: Zevenaar (atletiekbaan), Beek (bos Montferland), Arnhem (Sonsbeek park) of anders in overleg.

Maak een afspraak